Fremtidssikret og intelligent parkeringshus

P-hus Arena, Ørestaden

By & Havn har bygget et fremtidssikret og intelligent parkeringshus i Ørestad Syd. Huset skal blandt andet betjene beboere og erhverv i det kommende Hannemanns Kvarter samt gæster til Royal Arena.
Parkeringshuset har 413 parkeringspladser fordelt på 7 niveauer. Der er taget højde for både langtidsparkeringer og nem mulighed for af- og påsætning. I stueetagen er der ”kiss and ride” pladser til den nye skole i Ørestaden og gæster til Royal Arena. Derudover er der taget hensyn til gode parkeringsmuligheder for handicapbusser, da frihøjden i niveau 0 er øget til 2,65 meter.

Fakta

  • Bygherre:  By & Havn
  • 413 parkeringspladser
  • 16.600 kvm parkeringsareal
  • 7 niveauer i parkeringshuset
  • 8 el-ladepladser

Lars V. Jørgensen

Salgs- & projektchef

+45 6010 0828 lvj@scanview.dk

By & Havn har haft fokus på at det skal være let at parkere i P-hus Arena.
Information ved indkørslen til parkeringshuset og letheden i at finde en ledig parkeringsplads, samt nem betaling er med til at skabe den gode kundeoplevelse.

”I By & Havn har vi stort fokus på den gode brugeroplevelse, når vi opfører parkeringsanlæg i de nye byudviklingsområder i København. For os strækker den gode brugeroplevelse sig ud over en god kørekomfort og handler i lige så høj grad om at skabe intelligente og digitale løsninger som gør det enkelt, let og trygt at være bruger af parkeringshuset. Med Scanviews kamera-baserede løsninger har vi bl.a. skabt et fuldautomatisk betalingssystem med integration til vores egen parkeringsportal, PARKinCPH, hvilket også har gjort det muligt at introducere en række nye funktioner i vores parkeringsportal, som kommer vores faste parkeringskunder til gode bl.a. i form at øget fleksibilitet og indsigt i eget forbrug”.

Anne Skovbro, Adm. Direktør, By & Havn
Besøg af vores service-teknikere
ISO 27001:2022 certificeringen sætter ...

– fokus på kvalitet, sikkerhed og lovgivning.

Det er en løbende proces og en vigtig del af vores daglige arbejde!

X