Spar tid, spar penge og spar Co2

Med digitale henvisningsskilte guides bilisterne hurtigt rundt på parkeringsområderne og hen til en ledig parkeringsbås. Dette skaber et bedre trafik-flow og reducerer unødig kørsel når bilen skal parkeres. Undersøgelser viser at steder med parkeringshenvisninger generelt kan mindske søgetrafikken med op til 30%. Dette sparer den enkelte brugers tid, der spares penge til vedligehold og Co2-udledningen reduceres.

Co2 reduktion - adgangskontrol og indbrudsalarm
ISO 9001 - C1
Besøg af vores service-teknikere

Vi anbefaler også

Indendørs SSI


Skaber et godt overblik over parkeringsområdet og guider hurtigt kunderne til de ledige parkeringspladser. SSI leverer bl.a. statistikker, tælling og TVO, samt nedsætter Co2, drifts- og vedligeholdelsesudgifterne.

Læs mere
ANPR - Automatisk NummerPladeRegistrering

ANPR


Læser nummerplader, styrer adgangskontrol, betaling og tælling. Med en høj læsekorrekthed sikres statistikker for bl.a. antal af biler på området, hvor længe de har parkeret – og betaling for parkeringen.

Læs mere

SCANVIEW Share


Administrationssystemet som leverer statistikker, rapporter og livedata døgnet rundt. Integration med betalingsautomater og apps, wayfinding, dynamiske skilte og styring af disse.

Læs mere

Videoovervågning


Skaber tryghed, overblik og sikrer dine områder og materiel. TVO kan være en integreret del af en samlet sikringsløsning – med bl.a. adgangskontrol og indbrudsalarmer.

Læs mere
ISO 27001:2022 certificeringen sætter ...

– fokus på kvalitet, sikkerhed og lovgivning.

Det er en løbende proces og en vigtig del af vores daglige arbejde!

X