Notice: register_sidebar was called incorrectly. No id was set in the arguments array for the "null" sidebar. Defaulting to "sidebar-10". Manually set the id to "sidebar-10" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /var/www/www.scanview.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4778
Vága Floghavn - SCANVIEW

Vága Floghavn på Færøerne

Dallmeier installation – en 100% skræddersyet løsning

Vága lufthavn er i en rivende udvikling

Vága lufthavn på Færøerne får i disse dage et helt nyt Dallmeier anlæg installeret og det er som altid i en Dallmeier installation – en 100% skræddersyet løsning, som er projekteret til at skal have lang levetid og være 100% skalérbar.

Vága lufthavn er i en rivende udvikling og fordobler i øjeblikket passagertallene hver år. Dette stiller krav til hele tiden at kunne optimere sine tekniske løsninger til at omgivelserne vokser.

50%
50%

Dallmeier Panomera kameraer

SCANVIEW har lavet en stor Dallmeier installation med fuld opsætning på Vaga´s egne kontrolcentral. Panomera kameraer på de store arealer udenfor, suppleret af Dallmeiers Topline kamera serie i resten af lufthavnen.

Der blev stillet store krav til både produkter og installation i lufthavnen, da Færøerne som bekendt er præget af en del ’hårdt vejr & klima’

Løsningen er skræddersyet i samarbejde med VAGA´s egne dygtige teknikere og dermed har vi sikret driftssikkerhed og lang levetid på deres nye anlæg.