Banksikkerhed

Middelfart_Sparekaase
Overvågningsudstyret i samtlige 12 filialer af Middelfart Sparekasse
leveres og opgraderes af SCANVIEW A/S.

 

Middelfart Sparekasse udtaler...

-Produktet er ikke bare godt men helt unikt i forhold til det, der i øvrigt er på markedet. Samtidig gør de kompetente og fagligt dygtige teknikere fra SCANVIEW et stort stykke arbejde med at montere de fleste kameraer uden synlige kabler i et forsøg på at integrere overvågningen i det flotte design af lokalerne. Vi føler, at vi har ramt den helt rigtige samarbejdspartner, fortæller Erik Harloff Nissen, ejendomsansvarlig i Middelfart Sparekasse, der er meget tilfreds med både ITV-firmaets service og produkterne fra Dallmeier.

50%
0%

Et møde kom i stand

Et møde med en flot ren SCANVIEW-bil på motorvejen fik i sin tid Erik Harloff Nissen – som ønskede bedre billedkvalitet og en generel opgradering af overvågningsudstyret i filialerne – til at overveje en henvendelse for et samarbejde med firmaet lige ovre på den anden side af Lillebælt. Efterfølgende møder faldt positivt ud, og i dag har alle sparekassens afdelinger opsat kameraer fra Fredericia-virksomheden, således at lokalerne er overvåget både indvendigt og udvendigt.

Anlæggene er koblet op centralt...

på Dallmeiers alarm-software Pguard, der konstant overvåger, at recordere og kameraer fungerer, som de skal.

Alle kameraer kan ses i funktion på én skærm, eller man kan vælge at lade et par kameraer eller blot et enkelt udfylde hele billedfladen. Billederne står knivskarpt på det brugervenlige udstyr.

-Vi har samtlige steder valgt at installere både Dallmeier-recordere samt et mix af analoge og HD kameraer, der er opsat strategisk, således at alle vinkler er dækket af flere kameraer.

Alle afdelinger kan tilgås fra vores hovedkontor i Middelfart, og optagelser kan – meget let takket være den enkle software – tages ud og præsenteres for politiet i forbindelse med kriminelle handlinger. Det er sket flere gange, siger Erik Harloff Nissen.

50%
75%

Han er ikke i tvivl om, at...

også andre pengeinstitutter vil kunne nyde godt af et samarbejde med SCANVIEW:

-Firmaet leverer de produkter, branchen har brug for – og er fleksibel i forhold til, at trusselsbilledet har ændret sig. Tidligere var pengene lettere tilgængelige i afdelingen, i dag handler det mere om at iagttage forberedelser til overfald, røverier eller indbrud foran bygningen, så vi er på forkant, lyder det fra Erik Harloff Nissen.

SCANVIEW har på det seneste også været med til at sikre Middelfart Sparekasses nyeste afdelinger i Horsens, Odense, Aarhus og Esbjerg, ligesom Strib-filialen nu flyttes.

Middelfart Sparekasse er med sine nye filialer inde i en rivende udvikling og, virksomheden er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads og som en af de bedste af  i Europa.