FC Fredericia er klar med nyt videoovervågning

I en proces med hård konkurrence fra en anerkendt konkurrent lykkedes det SCANVIEW og Dallmeier Panomera® at vinde kampen om videoovervågning til FC Fredericia.

Fremtidssikret løsning

I tæt samarbejde med FC Fredericias rådgiver, har vi været igennem en spændende proces med at designe nyt videoovervågningssystem og kontrolrum.

En ældre Dallmeier hybrid installation har kørt stabilt og sikkert siden 2005 – men nu er tiden kommet, hvor den skal opgraderes til den digitale verden. Med fokus på høj sikkerhed og kvalitet, er valget igen blevet en Dallmeier løsning. Med kombinationen af PTZ og Dome single sensor kameraer og specialdesignede Panomera® kameraer til stadions - skabes det store overblik hos FC Fredericia.

50%

"Selvom vi er et 1. divisionshold har vi fået videoovervågning i Superligaen. Vagtfirmaet som står for sikkerheden under vores hjemmekampe har aldrig arbejdet med et tilsvarende system – de kæmper nærmest om at få lov til at sidde i kontrolrummet."

 

Christian Holm Johansen
Salgsansvarlig, FC Fredericia
www.fcfredericia.dk

50%

Specialdesignede Panomera® kameraer

Vi har i samarbejde med Dallmeier designet 2 Panomera® kameraer som passer til FC Fredericias tribuner.

Med en 3D-model af Fredericia Stadion blev kameravisningen simuleret - med det resultat at det kun er de ønskede fansektioner der er fokus på - og ikke på hverken himmel eller græs.

Kontrolrummet er opbygget omkring 2 arbejdspladser og 1 oversigtsskærm, så det er nemt for vagterne at have det fulde overblik over Fredericia Stadion. Med mulighed for 20 samtidige brugere af systemet er der rig mulighed for at fx politiet også får adgang til Video Management Systemet.

FC Fredericia har fået ...

  • Et opgraderet system – ”State of the art”
  • Større sikkerhed for alle besøgende
  • Brugervenligt system
  • Optagelser med ekstrem høj opløsning – 250 pixels/m

50%
50%

FC Fredericia

"Vi kan tydelig mærke forbedringerne med vores nye system og det skaber sikkerhed – både for vores publikum, spillere, ansatte og vagter.
Ét kamera dækker én fansektion - hvis én person kræver lidt mere opmærksomhed, har vi mulighed for at logge kameraet til at følge vedkommende rundt i området."

Det er et virkelig godt arbejdsredskab!

"SCANVIEW har stillet en tekniker til rådighed de første 4 kampe – hvis der opstår tvivl om noget, er hjælpen lige ved hånden – det skaber en stor tryghed for os."

Christian Holm Johansen
Salgsansvarlig, FC Fredericia

FC Fredericia er de første i Danmark,

der har valgt et specialdesignet Panomera® kamera.

 

Efterfølgende har Parken også valgt denne løsning i forbindelse med EURO2020.