Det Nye Universitetshospital

Region Midtjylland ønskede at skabe ”Det Sikre Hospital”, og det har de den dag i dag fået.

Tryghed for patienter, pårørende og medarbejdere

Det Nye Universitetshospital og Region Midtjylland tog tilbage i starten af processen en beslutning om, at man ville skabe tryghed for både patienter/pårørende og for deres egne medarbejdere. Man ville skabe et udemiljø, hvor man med sikkerhed kunne sige, at der bliver holdt øje med personer og værdier i form af biler, cykler, udstyr, bygninger, m.m.

5%
25%

140 kameraer i alt

40 stk. af de unikke PANOMERA kameraer fra Dallmeier, sammen med ca. 100 stk. almindelige ”Full HD” kameraer, dækker alle parkeringsarealer samt adgangsforhold omkring hospitalet. Ligeledes er der opbygget en ny kontrolcentral, hvorfra alt styres via Dallmeier´s SeMSy vagtcentral løsning.

Redundant server miljø

Hele systemet kører på en fiber-ring og lagres centralt i et redundant server miljø, hvorfra den daglige operatør – Apcoa – har adgang til alle billeder og styring af bomanlæg via enten deres kontrolcentral eller via remote-access fra f.eks. ”tablets” ude på området eller fra en af Apcoas andre lokationer med kontrolcentral.

25%
35%

Byggeriets sidste etape

I 2017 etableres nyt parkeringhus foruden diverse udendørs arealer. Desuden færdiggøres en helikopterplatform. Det hele med SCANVIEW overvågning.