SCANVIEW Bankkoncept

Vores videoovervågnings-bankkoncept er implementeret i samtlige 27 filialer af Danske Andelskassers Bank.

Komplet løsning

Den komplette løsning betyder bl.a. at de 27 Andelskasser er koblet op til hovedkontoret, hvorfra alle filialernes drift overvåges.

Jørgen Dragsbæk, Gruppeleder hos Danske Andelskassers Bank: "Vores servere havde tidligere flere opgaver, men nu var kun videoovervågningen tilbage, og de dertil hørende dyre licens- og serviceomkostninger. Derfor var det oplagt at nedlægge de gamle servere, finde en dedikeret server som var ”clearet”, og samtidig udskifte vores kameraer."

50%
50%

Bankkonceptet

Konceptet består indledningsvis af en grundig analyse af hver filial. Det omhandler bl.a. kameraplaceringer, lydoptagelser, personalemonitorer, specialinstallationer ved hæveautomater og netværkssikkerhed.

Konceptet er testet og godkendt. Forskellige kameraer samles på central server, adskilt fra bankens netværk. Danske Bank har godkendt denne hardware (server).

Løsningen kan være lokal eller central. En af fordelene ved vores server er, at der kan transmitteres med lav båndbredde (PRemote), hvorved man kan nøjes med en ADSL linje og opnå besparelser. Serveren er en hybridserver, som også kan håndtere eksisterende analoge og IP kameraer.

Danske Andelkassers Bank er glad for løsningen

Jørgen Dragsbæk: "SCANVIEW fik foretaget en penetrationstest af Dallmeier serveren, og den blev godkendt. Vi lavede derfor en business case på at udskifte alle anlæg til Dallmeier. Der viste sig at være en fornuftig tilbagebetalingstid, hvilket underbyggede vores valg af den fremtidige løsning.

Vigtigst for vores beslutning var sikkerheden i fortsat at kunne anvende BECs netværk, få væsentlige bedre optagelser og samtidig nedlægge de dyre Windows servere. Vi har nu fået installeret nye anlæg, og samarbejdet med SCANVIEW har fungeret helt optimalt. Vi har fået, hvad vi forventede, og selvom vores afdelinger er forskellige, har SCANVIEW løst opgaverne meget professionelt."

50%
50%

Andre tilfredse bankkunder

SCANVIEWs koncept er også med succes implementeret hos Totalbanken og Lollands Bank. Vigtige parametre for bankerne har været:

  • Sikkerhed - proces- og datasikkerhed, sikkerhed for kunder/ansatte
  • Besparelser - fx ved nedlægning af licens serverløsninger
  • Support - SCANVIEW har egne sikringsteknikere og programmører
  • Garanti - kvalitetskomponenter med op til 6 års garanti