Sikkerhed for kvalitet

Vi udfører alt fra enkelte opgaver til komplekse totalløsninger indenfor blandt andet adgangskontrol, alarm og sikring, knivskarp overvågning samt intelligent trafik-flow.
Alt sammen i et nært samspil med kunden og med vægt på driftssikkerhed og lynhurtig backup.

50%

Familien har fået ét navn

SCANVIEW blev grundlagt i 2006 og var fra starten banebrydende indenfor videoovervågning til det professionelle marked.

Siden blev selskaberne SCANVIEW SYSTEMS og SCANVIEW SIKRING en del af gruppen og lagde nye dimensioner til vores i forvejen brede virkefelt.

I 2021 har vi samlet hele familien under ét navn, SCANVIEW A/S, som i dag er Danmarks førende sikringspartner og projekthus indenfor adgangskontrol, alarm, låsesystemer, videoovervågning og konceptløsninger til parkering og trafik.

 

Vi dækker hele landet

Vækst og udvikling har været nøgleordene lige siden 2006. Hovedkontoret i Fredericia og afdelingen i Rødovre omfatter i dag et halvt hundrede dygtige og dedikerede medarbejdere, og de 30 teknikerbiler kan ses overalt i landet.

Store aktører som DSB, PARKEN, APCOA Parkering samt mange kommuner, lufthavne med videre har valgt os som samarbejdspartnere, fordi vi behersker hele processen fra rådgivning, projektering og implementering til service og dokumentation.

50%

Så har du en opgave

vedrørende sikring, video eller trafik, så har vi med sikkerhed løsningen...