Dallmeier Electronic

– er tysk producent af digitale videorecordere. Dallmeier er absolut markedsledende med 43% af det tyske marked. Dallmeier producerer udelukkende recordere i top kvalitet. Dallemiers recordere har modtaget et utal af udnævnelser og certifikater.

Panasonic Certified

er førende i den globale sikkerhedsindustri igennem 60 år. Tilbyder innovative og intelligente AI-sikkerhedsløsninger i verdensklasse understøttet af Panasonics unikke produkter - teknologi til en mere sikker fremtid.

SCANVIEW er Panasonic CCTV Nordic Partner, og tilbyder 5 års produktgaranti

Video Insight

– er den komplette Enterprise VMS Solution – Ingen årlige vedligeholdelsesomkostninger!

Video Insight 7 tilbyder den mest omfattende liste over funktioner, klienter og værktøjer, der alle er inkluderet i prisen for dets direkte licens. Denne Enterprise-platform tilbyder uovertruffen skalerbarhed og ydeevne, samtidig med at den er ultra effektiv, hvilket hjælper dig med at reducere hardwareomkostninger.

Pris, fleksibilitet og udryddelse af årlige vedligeholdelsesomkostninger skiller Video Insight fra resten.

Enkel licensstruktur sikrer, en komplet løsning, der giver dem den mest omkostningseffektive VMS-løsning i virksomhedsklassen på markedet i dag.

NETAVIS Software

– er en pioner inden for serverbased IP videoovervågning. NETAVIS leverer sine produkter og tjenester igennem løsningspartnere og distributører.
Tusindvis af succesfulde installationer rundt om i verden, detailhandelen, regeringer, bankvæsen, transport og industri.

VIDEOR

– er en af Europas største distributører og producent af videoovervågningsudstyr. Videor producerer mærket eneo og er distributør for flere store mærker som Fujitsu, Fujinon, Dedicated Micros, Derwent m.fl.