Skejby Sygehus

Skejby Sygehus, eller Det Ny Universitetshospital (DNU) som det også kaldes, har fået et stort videoovervågningssystem installeret af SCANVIEW

130 kameraer i alt

30 stk. af de unikke PANOMERA kameraer fra Dallmeier sammen med ca. 100 stk. almindelige ”Full HD” kameraer, dækker alle parkeringsarealer samt adgangsforhold omkring hospitalet. Ligeledes er der opbygget en ny kontrolcentral, hvorfra alt styres via Dallmeier´s SEMSY vagtcentral løsning.

2%
50%

Redundant server miljø

Hele systemet kører på en fiber-ring og lagres centralt i et redundant server miljø, hvorfra den daglige operatør – Apcoa – har adgang til alle billeder og styring af bomanlæg via enten deres kontrolcentral eller via remote-access fra f.eks. ”tablets” ude på området eller fra en af Apcoas andre lokationer med kontrolcentral.

Tryghed for patienter, pårørende og medarbejdere

Det Ny Universitetshospital og Region Midt tog tilbage i starten af processen, en beslutning om at man ville skabe tryghed for både patienter/pårørende og for deres egne medarbejdere. Man ville skabe et udemiljø, hvor man med sikkerhed kunne sige at der bliver holdt øje med personer og værdier i form af biler, cykler, udstyr, bygninger, m.m.

50%
50%

Det sikre hospital

Region Midt ønskede at skabe ”Det Sikre Hospital” og det har de den dag i dag fået.

Videoovervågningsprojektet vil sideløbende med færdiggørelsen af DNU, blive udvidet og færdiggjort i etaper, mens det allerede nu bruges flittigt i den daglige drift.