Notice: register_sidebar was called incorrectly. No id was set in the arguments array for the "null" sidebar. Defaulting to "sidebar-10". Manually set the id to "sidebar-10" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /var/www/www.scanview.dk/www/wp-includes/functions.php on line 4778
Den Jyske Sparekasse - SCANVIEW

Den Jyske Sparekasse

Centraliseret videoløsning

Centraliseret Dallmeier videoløsning

SCANVIEW har i løbet af efteråret 2017, leveret et sprit nyt Dallmeier system til Den Jyske Sparekasse og udskiftet alt det gamle udstyr i alle filialer. Nøgleordene var fleksibilitet og sikkerhed hos DJS, da de i foråret 2017 stod overfor at skulle udskifte og opdatere deres videoovervågningsløsning i Sparekassernes ca. 30 afdelinger. Især IT- og Driftsafdelingen havde stor fokus på kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet og centralisering, men samtidig også med stor fokus på brugerfladen, som jo i den grad præger hverdagen for de mennesker der skal bruge systemet. Den Jyske Sparekasse har fået en ’High-End’ løsning, hvor der er blevet installeret en centraliseret Dallmeier løsning, hvor samtidig hele infrastrukturen omkring netværket er blevet opdateret i filialerne. Dette har gjort at DJS har fået en fuld fleksibel løsning, hvor der kan skaleres op/ned efter behov, uden de store investeringsomkostninger.

50%

Omkostningerne er reduceret!

Driftsomkostninger er i dag i fokus i de fleste virksomheder og med den nye løsning fra Scanview, har DJS reduceret både driftsomkostningerne og de løbende serviceudgifter betragteligt.

DJS har dertil valgt en skræddersyet serviceaftale, som sikrer dem forlænget levetid på deres nye investering.